Laatste Nieuwtjes

Nieuwsbrief januari 2018
verzekering 2018

Vanaf 2016 meer mogelijkheden bij Trike Valley
stages en veranderingen voor 2016.

Jean Luc Boué
Uit Zuid Frankrijk kwam het droevige nieuws dat Jean Luc Boué, monitor uit Le Bar Sur Loup, bezweken is aan zijn slepende ziekte.

Wij verzorgen volledige opleidingen deltavliegen, voor beginners, gevorderden én ervaren piloten.

Tom Haagdorens  

Erkend BVVF monitor en eigenaar van Trike Valley. Studeerde lichamelijke opvoeding met als optie bewegingsrecreatie en begeleidt je door de verschillende fases van de opleiding. Vliegt gedreven delta sinds 1988 en was verscheidene keren Belgisch kampioen. Het Belgisch record afstand staat nog steeds op zijn naam, Daarvoor overbrugde hij de afstand tussen Namen en Koblenz in één vlucht. Hij vertegenwoordigde België op tal van EK's en WK's. Hij is zonder twijfel één van de de meest ervaren instructeurs en wordt tot ver in Europa geroemd voor zijn professionele begeleiding bij het leerproces. Zijn moto bestaat erin om mensen te laten vliegen. Zo is hij al lang drijvende kracht van het sleepvliegen in België. Hij bezit zijn eigen sleepvliegtuigje van het type Dragonfly om delta's de lucht in te slepen. En het beste van al: hij is steeds super gemotiveerd om zijn passie over te brengen!

Jo Bonné 

De tweede monitor van Trike Valley. Jo vliegt delta sinds 1986. In het dagelijks leven is hij vliegtuigmechanieker bij het Belgisch leger aan de Seakings. Recentelijk stond hij in voor de nieuwe NH-90 helikopters. Jo heeft buiten deltavliegen ook ervaring met zweefvliegen en ultra-light vliegtuigen. Hij begeleidt je tijdens de bergstages op de startplaats en doet de pre-flight checks. Jo heeft verscheidene keren deelgenomen aan de Belgische kampioenschappen. Hij is super nauwkeurig, controleert je op de startplaats en leert de veiligheidschecks aan. Hij wordt elke stage opnieuw enorm geaprecieerd door onze cursisten.