Laatste Nieuwtjes

Nieuwsbrief Maart 2017
Dragonfly-Monte Cucco-Belgisch Kampioenschap 2017-Naviter vlieginstrumenten

Vanaf 2016 meer mogelijkheden bij Trike Valley
stages en veranderingen voor 2016.

Jean Luc Boué
Uit Zuid Frankrijk kwam het droevige nieuws dat Jean Luc Boué, monitor uit Le Bar Sur Loup, bezweken is aan zijn slepende ziekte.

Wij verzorgen volledige opleidingen deltavliegen, voor beginners, gevorderden én ervaren piloten.

Tom Haagdorens

Is erkend BVVF monitor en eigenaar van Trike Valley. Tom begeleidt je door de verschillende fases van je opleiding. Hij vliegt delta sinds 1988 en was verscheidene keren Belgisch kampioen. Het Belgisch record afstand staat ook op zijn naam. Hij overbrugde de afstand tussen Namen en Koblenz in één vlucht. Tom studeerde lichamelijke opvoeding met optie beweginsrecreatie. Hij vertegenwoordigde België op tal van EK en WK's. Hij is zonder twijfel de meeste ervaren duo-instructeur van de Benelux. En het beste van al: hij is super gemotiveerd om zijn passie over te brengen!

Jo Bonné :

Is de tweede monitor van Trike Valley. Jo vliegt delta sinds 1986. In het dagelijks leven is hij vliegtuigmechanieker bij het Belgisch leger aan de Seakings. Recentelijk staat hij in voor de  nieuwe NH-90 helikopters. Jo heeft buiten deltavliegen ook ervaring met zweefvliegen en ultra-light vliegtuigen. Hij begeleidt je op de startplaats en doet de pre-flight checks. Jo heeft verscheidene keren deelgenomen aan de Belgische kampioenschappen. Hij is super nauwkeurig, controleert je op de startplaats en leert de veiligheidschecks aan. Hij wordt elke stage opnieuw enorm geaprecieerd door onze cursisten.