Laatste Nieuwtjes

Nieuwsbrief januari 2018
verzekering 2018

Vanaf 2016 meer mogelijkheden bij Trike Valley
stages en veranderingen voor 2016.

Jean Luc Boué
Uit Zuid Frankrijk kwam het droevige nieuws dat Jean Luc Boué, monitor uit Le Bar Sur Loup, bezweken is aan zijn slepende ziekte.

Vanaf 2016 meer mogelijkheden bij Trike Valley

De winterstage zal doorgaan van 7 tot 13 februari 2016. Laat me weten indien je mee wilt.

Op dit ogenblik ben ik aan ’t bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het volledige seizoen. De paasstage in april zal niet doorgaan. In de plaats daarvan voorzie ik een week in mei om een bergstage te organiseren. De zomerstages (juli en augustus) zullen weer doorgaan in Saint Andre Les Alpes. Wanneer ik meer weet zal ik de correcte agenda online zetten.

Ik wil al wel verklappen dat ik vanaf 1 april 2016 me professioneel 100 procent aan de vliegschool zal wijden. De afgelopen jaren moest ik mijn tijd vooral aan de N1-opleidingen besteden waardoor de opvolging voor N2 en N3 enkel op de bergstages werd gedaan. Dat houdt dus in dat ik me ook tijdens de werkweek meer zal vrijmaken om begeleiding te geven, dit zowel voor N1, N2 als N3 niveau.
Hopelijk worden jullie mogelijkheden hiermee geboost en gaan jullie massaal op m’n aanbod in .

Vanaf 2016 zal je gedurende heel je opleiding kunnen genieten van het materiaal van de vliegschool. Zolang je inschrijft voor een stage zal je dus niet met eigen materiaal moeten aandraven maar zijn vleugel, harnas en helm beschikbaar van de school. Diegene die wel eigen materiaal hebben zullen dan weer een voordeeltarief genieten.